Vacatures
Bronsgroen
Vacature

Huishoudelijk Medewerker

Een huishoudelijk medewerker is iemand die als betaald werk schoonmaakt of andere huishoudelijke klussen doet bij cliënten thuis. Dit zijn voornamelijk cliënten die het (tijdelijk) niet meer zelf kunnen.

De werkzaamheden van een huishoudelijk medewerker bestaan veelal uit schoonmaken. Uiteraard verschilt het per huishouden wat de medewerk(st)er precies moet doen. Dit kan ook per keer anders zijn. Hier zijn vooraf afspraken over gemaakt met de cliënt. Tot de werkzaamheden van een huishoudelijk medewerker kunnen de volgende taken behoren: Stofzuigen, dweilen, ramen zemen, afstoffen, schoonmaken van toilet, schoonmaken van keuken, schoonmaken van badkamer, afwassen, wassen van kleding, opvouwen van de was, strijken, verschonen van bed(dengoed), opruimen, boodschappen doen, etc.

Er is geen opleiding tot huishoudelijk medewerker, wat betekent dat iedereen dit werk kan uitoefenen. Als je betaald huishoudelijk werk wil doen, helpt het als je over bepaalde kwaliteiten beschikt. Zo wordt het gewaardeerd als je efficiënt en nauwkeurig te werk gaat. Van alle medewerkers en zorgverleners eisen wij dat er een VOG overlegd kan worden.
Bekijk nog een paar andere openstaande vacatures bij Bronsgroen of neem direct contact op via onderstaande button:


Vacature Helpende+ | Verzorgende | Verpleegkundige MBO | Verpleegkundige HBO